Over mij

Als enthousiaste stuiterbal help ik jou als ambitieuze ondernemer zichtbaar te zijn op jouw authentieke manier.

Met Studio Oda combineer ik mijn liefde voor zowel branding en grafisch ontwerp met ondernemerschap. Ik help je om jezelf en je business op jouw manier aan de buitenwereld te laten zien.


Door met jou de diepte in te duiken en te ontdekken wie je bent, waar je voor staat, wat je wil uitstralen en wie je droomklant is, ontwerp ik jouw branding. Zowel op strategisch als visueel vlak.


In een tijd van overvloed en kopieergedrag wil jij namelijk opvallen met je bedrijf. Je wil jezelf laten zien op een unieke manier die past bij wie jij bent. En je wil natuurlijk vol trots achter je bedrijf staan, dus gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij voor de volle 100% staat achter de uitstraling van jouw merk!

Mijn ondernemersroute

Sinds ik begon met het tekenen van de welbekende stokpoppetjes als kind ben ik gek van tekenen en grafisch design. Ik was altijd creatief bezig. Was het niet met potlood en papier, dan was het wel met Word, bladeren en tekenen (sorry mama 😜) in de lettertypeboeken van mijn moeder of huizen bouwen in Sims en er dan nooit mee spelen. Ik wilde altijd binnenhuisarchitect worden, of kunstenaar. Iets creatiefs.


Ik zat jaren op tekenles, zat in een kunstklas, heb striptekenen gedaan. Mijn ei kwijt kunnen op papier, op het scherm, in klei, het is te gek als je jouw ideeën uit je hoofd in het echt kunt vastpakken. Op het scherm voor je in actie kunt zien. Daar wilde ik meer mee doen, maar wat?

Toen ik een studiekeuze moest maken na de middelbare school, wilde ik dus graag iets creatiefs gaan doen. De kunstacademie vond ik dan weer niet bij me passen, want ik wilde ook leren hoe bedrijven in elkaar zaten. De studie Commerciële Economie leek me ook weer niks. Toen ineens, pats boem! Op de studie Business Innovation in Den Bosch kwam ik precies op de goede plek terecht.


Daar leerde ik hoe je met brainstormen en creatief en kritisch denken nieuwe bedrijven opzet. Dat prikkelde me zo, dat ik met een compagnon een brainstormbureau heb opgezet, dat we anderhalf jaar hebben gerund. Mijn eerste bedrijf: zo leerzaam en leuk! Ik werkte met allerlei ondernemers en een hoop studenten waarmee we onze brainstorms faciliteerden. Ik bouwde een groot netwerk op en was continu bezig met het helpen van ondernemers en met het bedenken en uitwerken van ideeën. Daarnaast vond ik het natuurlijk heerlijk om uren bezig te zijn met het ontwerpen van onze presentaties, brainstormsessies en de deliverables voor onze klanten.

Mijn liefde voor ondernemen was geboren! En tja, stilzitten niet aan mij besteed, want naast dit bedrijf heb ik met een groep studenten het eerste bestuur van Eigenaardig Businessclub opgezet. Een studentenbusinessclub voor (student)ondernemers in Den Bosch. We organiseerden netwerkborrels, nodigden sprekers uit die hun successen en fouten deelden en we bouwden een stevige basis voor een businessclub die nu na 4 jaar en 4 besturen zelfs gaat uitbreiden naar Breda!


Na deze hele praktische en leerzame jaren wilde ik de theorie induiken. Daarom schreef ik me na Business Innovation in voor een premaster om de master Business Communication and Digital Media te gaan volgen in Tilburg. Tijdens mijn premaster begon het ondernemerschap weer te kriebelen. Wat zou ik dit keer gaan doen? Grafisch ontwerp trok me altijd al, en ik had al een aantal toffe klanten geholpen dat jaar. Het was dus een logische stap voor mij om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.


Studio Oda was geboren!

Als jij en ik gaan samenwerken, dan krijg je een bom aan energie, oprecht enthousiasme en positiviteit. Ik houd niet van hokjes denken en stilzitten. Daarom pak ik projecten zo aan, dat we een uniek ontwerp neerzetten dat past bij jou en je bedrijf. Vol energie samen aan de slag, zodat we een krachtig merk neerzetten dat ademt waar jij en je bedrijf voor staan. Zoals ik al zei, ideeën uit iemands gedachten uitwerken en voor je zien op je scherm of op papier. Dat is wat ik met jou wil bereiken.

Daarom ga ik vol enthousiasme met jou aan de slag om jouw business met trots de wereld in te knallen. Zodat jij helemaal gaat stralen als je weer iets post op je socials, website of met iemand praat over je bedrijf.

Ik bekijk het leven graag van de zonnige kant en wil mezelf en jou graag uitdagen om verder te kijken dan de bekende paden. Want daar ligt de groei. Met het zetten van kleine stapjes uit je comfort zone kun je enorm grote stappen maken. Als je terugkijkt, zie je hoe ver je bent gekomen. Dat is toch fantastisch. Daarom is mijn motto niet voor niets:

“Stap zó ver uit je comfort zone, dat je niet meer weet hoe je er terug moet komen.”


Wist je dat:

🚶🏼‍♀️ Stilzitten niks voor mij is?

Ik kan NIET stilzitten als ik aan het bellen ben. Ik maak echt veel kilometers aan de telefoon! En als mijn telefoon bijna leeg is, neem ik mijn lader onderweg mee om mijn telefoon tijdens het bellen en lopen op te laden😂

🕕 Ik graag om 6 uur opsta om te gaan sporten?

DIE. IS. GEK. Ik hoor het je stiekem denken. Voor mij is sporten in de ochtend een momentje voor mezelf. Fris en fruitig aan de dag beginnen, heerlijk!

🍝 Ik hetzelfde lievelingseten als Garfield heb?

Ik eet het liefste iedere dag de lasagne die mijn moeder maakt, heer-lijk vind ik dat. Als ik daar een bord of 3 van heb gegeten, ben ik ultiem tevreden.

🧥 Ik geen vaste kledingstijl heb?

Casual. Chique. Hippie. Streetstyle. Ik draag alle stijlen. De ene dag ben ik zakelijk gekleed met een jasje en pantalon, de andere dag in een baggy spijkerbroek en grote truien. Ook vind ik wijde broeken en flowy bloesjes heerlijk!

Ik maak ook heel erg graag kennis met jou! Zullen we een keertje sparren?

Studio Oda Logo wit footers zonder studio

Postadres

Ginnekenweg 16 A

4818 JE

Breda

KvK: 76508870

Btw: NL003091376B05

Instagram

@_studiooda

Telefoon

+31 6 29834505

© Studio Oda 2021 – Alle rechten voorbehouden