Personal Power Brand

Wil jij binnen 8 weken een stevige basis neerzetten voor jouw branding en een vette huisstijl die 100% aansluit bij jouw persoonlijkheid?


Dan is het Personal Power Brand traject perfect voor jou!

Illustratie Personal Power Brand

Als ondernemer groei je continu. Hoe mooi is het dan als je vol trots jouw persoonlijke groei en professionaliteit laat zien aan jouw klanten.

Hoe zou het voor jou zijn als je:

De kleuren gebruikt in jouw huisstijl die perfect aansluiten bij jouw persoonlijkheid?

Precies weet wat jouw missie, visie en kernwaarden zijn?

Jouw droomklant aantrekt met jouw unieke en persoonlijke stijl?

Vol trots jouw überpersoonlijke merk kan delen met jouw volgers?

Wil jij de essentie van wat jij doet vastleggen in jouw unieke branding en huisstijl?

Kies dan voor de Personal Power Brand

Jij hebt passie voor wat je doet met je bedrijf. En deze passie ga jij vastleggen in jouw branding, zodat jij vol trots kan delen wie jij bent en waar je voor staat, zodat jij jouw droomklant aanspreekt met jouw toffe brand.


Om jouw Personal Power Brand neer te zetten In dit pakket werk je niet alleen met mij samen, maar ook met Nanda Otten. Vanuit Kleur Uniek helpt zij ondernemers om vol zelfvertrouwen de kleuren te dragen en te gebruiken die aansluiten bij jouw persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken.

Met haar persoonlijke aanpak en enorme vakkennis is Nanda een kanjer om mee aan de slag te gaan en weer helemaal happy naar je kledingkast te kijken!

Het Personal Power Brand Traject

De eerste maand

We hebben al kennis gemaakt, leuk! Nu gaan we aan de slag met jouw strategiesessie. We duiken 2,5 uur in jouw business. Waar sta je voor, waar ga je voor, met wie werk je het liefste samen? Alles komt voorbij om jouw branding strategie strak neer te zetten, zodat deze staat als een huis. 

Nu stel ik je graag voor aan Nanda. Jij gaat samen met Nanda de slag met een kleurentest. Deze test vertaalt jouw persoonlijke drijfveren naar de kleur, die (in de psychologie achter kleur) laat zien waar jij voor staat en hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt. Je komt erachter welke kleur jouw persoonlijke kracht weerspiegelt, waar jij plezier uithaalt, wat succes voor jou betekent en wanneer jij in balans bent. 

Brandingsessie - Studio Oda visual stappenplan

Je bespreekt met Nanda de uitslag en duikt in de achterliggende gedachte van iedere kleur die uit jouw test komt. Deze kleuren en hun betekenis vormen de sterke basis van jouw branding, zodat je branding daadwerkelijk uitstraalt waar jij voor staat. 

En jij en ik duiken een uur samen in jouw branding strategie, om aan te vullen met de inzichten die jij uit de sessie met Nanda hebt opgedaan.


Wat jij hebt staan aan het einde van de maand:


De slides van jouw strategiesessie, compleet en netjes ingevuld in je mailbox

Een uitgebreid rapport met jouw Persoonlijke Krachtkleuren

De tweede maand

Aan de hand van de input uit de 2 strategiesessies uit de eerste maand ga ik aan de slag met 3 ontwerpvoorstellen voor jouw branding. Deze bespreken we samen. Jij geeft aan welk voorstel je het meest aanspreekt uitgaande van jouw personal brand. Het gekozen voorstel ga ik verder in details uitwerken en aanscherpen.

Ook check je weer in met Nanda. Hoe ervaar je de uitslag van de kleurentest in je dagelijks leven? Heb je de kleuren al eens gedragen? Hoe reageert je omgeving hierop? 


Moodboard Studio Oda visual stappenplan
Brand book Branding - Studio Oda visual stappenplan

Hierna gaan we aan de slag met het laatste en definitieve voorstel van jouw branding. Ik werk jouw uiteindelijke branding uit in een brand book, zodat jij precies weet hoe je jouw huisstijl toe kunt passen en welke strategie daar achter zit. Ook heb je met jouw kleurenrapport een naslagwerk dat inzetbaar is op meerdere terreinen. Bijvoorbeeld op kruispunten in je business, waarbij het rapport helpt de keuzes te maken die het dichtst bij jouw Persoonlijke Kracht liggen.


Aan het einde van de tweede, en het einde van het traject heb jij:

Een huisstijl + logo waar je u tegen zegt en vol trots deelt met jouw droomklant

Een brand book zodat jij precies weet hoe jij jouw huisstijl toepast

Een uitgebreid rapport met de uitslagen van je kleurentest.

Jij bent een ambitieuze ondernemer

Je wil een onuitwisbare indruk maken. Online en offline. Want jij bent geen ondernemer geworden om als muurbloem aan de zijlijn te staan. Jij wil actie. Aan de slag. Doen wat je leuk vindt en waar jij retegoed in bent. Jij wil met de wereld delen wie jij bent waar je voor staat en wat voor fantastisch aanbod jij hebt.

Met jouw Personal Power Brand is dat wat jij gaat doen: een onuitwisbare indruk achterlaten. In alle onderdelen van jouw bedrijf laat jij jouw persoonlijke kracht terugkomen. Een hele sterke strategie, want mensen kopen van mensen.

Yes, jij gaat ervoor!

Jouw investering is:

€1227,-

Ben jij er klaar voor om in jezelf en jouw branding te investeren?

Voor €1227,- ben jij van de partij!

Let’s go!

In termijnen betalen?

Dat kan ook!

Komt het even niet uit deze investering in een keer te doen?

No worries, betaal in 2 termijnen van €617,50 en you’re ready to go!

Odilia

Telefoon

+31 6 29 83 45 05

Email

hello@studio-oda.com

Nanda

Telefoon

+31 6 34 73 11 14

Email

nanda@kleuruniek.nl


Studio Oda Logo wit footers zonder studio

Postadres

Ginnekenweg 16 A

4818 JE

Breda

KvK: 76508870

Btw: NL003091376B05

Instagram

@_studiooda

Telefoon

+31 6 29834505

© Studio Oda 2021 – Alle rechten voorbehouden